Mivel dúsítanád a gesztenyét, palacsinta-töltéshez?
Rumaromával, vaniliás pudinggal lazítanám krémesre.
Esetleg tejszínnel.
Almát nem tudom elképzelni, de a meggyen elgondolkodom.
Tényleg nem lehet ez rossz.
Lehet 2 félét csinálok!
Egybe teszed bele a meggyet?
Szerintem nem dusitani, hanem konnyiteni szeretned nem?:)
Nagyon szeretem a gesztenyepuret, de teny, hogy rendkivul tomeny.
Van, hogy tejszinhabbal keverem, van hogy sima tejszinnel vagy tejjel osszeturmixolom.
Ha szereted, vanilia vagy tejszines pudinggal is osszeturmixolhatod, nekem nagyon izlik. Ez lehet bolti pl.Danette puding, de lehet fozos Dr.Oetkeres is.
Eszembe jutott meg a hidegen keverheto Gala pudingpor es az Aranka krempor is, szerintem ezekkel is jo lesz.:)
Utolso vagyok, latom, valaki ajanlotta az almat!
Probaltam en is, nem is ertem hogy nem jutott eszembe. Arra figyelj, hogy az almat puresitsd, teljesen pepes legyen. Nagyon jol feldobja, frissiti a tomeny gesztenyet. Az ize miatt ne felj, nem is fogod erezni, hogy alma,csak hogy frissito, konnyu es jol kenheto a gesztenyepure!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!