Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Legfinomabb palacsinta tészta...

Legfinomabb palacsinta tészta recept szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 11:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
Nekem ez: [link]
2014. máj. 10. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a legfinomabb az a palacsinta, aminek nincs receptje, hanem sok éves rutinból érzéssel készül.Sajnos kezdek abba a korba lépni amikor már nekem is mindig jól sikerül. :) A pontos hozzávalók nélkül: fele tej, fele szódavíz, olajat nem sajnálni belőle, hagyományos palacsinta sütő, és erős láng, kizárólag gáztűzhelyen, bekeverés után pihentetni a tésztát.
2014. máj. 10. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 A kérdező kommentje:

Első: elkészítve, szinte teljesen elfogyasztva. Isteni finom lett. Bár talán két órát sem bírt a hűtőben állni :-) Köszönöm!


Második: tapasztalat, tapasztalat...na az sajnos nincs. Talán egy évben ha négyszer megkívánom és abból háromszor sikerül rábeszélnem anyukámat, hogy megsüsse. Azért neked is köszönöm!

2014. máj. 10. 19:09
 4/18 anonim ***** válasza:
Orulok, hogy izlett. ANno veletlenul talaltam ra, kiprobaltam es azota csak igy keszul. A vajtol eleve olyan illat van, hogy azonnal enni akarsz, pedig meg felig se sult meg a palacsinta :D
2014. máj. 10. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
En csak a francia palacsintat szeretem, a crepest. Amiota St. Tropezban nyaralaskor volt szerencsem megkostolni az eredetit, csak ezt keszitem itthon is.;) Ha erdekel a receptje, szivesen elkuldom, egy francia gasztroblogon talaltam meg az igazit!
2014. máj. 10. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 A kérdező kommentje:
Jöhet a recept! Fő a változatosság :-)
2014. máj. 10. 22:47
 7/18 mustafa33 ***** válasza:

1/2 l tej, 20 dg sima liszt, 1 vanília cukor, 1 tojás. Fél órát pihentetni.

Forró olajozott palacsintasütőbe egy szedőkanálal, vékony lesz és feldobható. Nem ragad és nem gumis.

2014. máj. 10. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm Mustafa! :-)
2014. máj. 10. 23:07
 9/18 mustafa33 ***** válasza:
Szívesen. Csak a változatosság kedveért. ☺
2014. máj. 10. 23:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:

[link]


A magyar crepes receptek nem jok, mert mindegyik tejjel keszul kizarolag, pedig nagyon fontos, hogy az igaziba viz is kell.

Ha van kedved, keszitsd el a flambirozott, narancsos verziot, mert en abba szerettem bele.:)

2014. máj. 11. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!