Ismer valaki olyan süti/édesség-receptet, amibe sok túró kell, és aránylag kevesebb egyéb hozzávaló?
Ugyanis most vettem észre, hogy el lett rakva nálam 800 gramm túró, ami a borító szerint 2 napja lejárt. Látszólag semmi baja, meg fagyasztóban volt, és nem mellesleg volt már hogy sokkal előbb lejárt túrót használtam fel palacsintához, aminek szintén nem volt baja - mint utólag kiderült ;) [később vettem észre, hogy lejárt]
Szóval gondoltam, amíg lehet, felhasználnám. Ha esetleg van valami jó túrós sütireceptje, akkor azzal "gyakorolhatnám" is valamennyire a sütést (amúgy nagyon ritkán sütök egyedül), ráadásul pont holnap megyek találkozóra, és akkor meg lenne oldva, hogy mit viszek.
Előre is köszönöm! :)
Ennél kevesebb hozzávalós, egyszerű recept most nem jut eszembe, a szedret természetesen kihagyhatod, vagy helyettesítheted bármi mással: [link]
Egyébként garantáltan semmi baja a túródnak, ha fagyasztva volt :)
túrógombóc, és még finom is!!! fél nap alatt fel lehet falni ennyi túróból készült adagot:-D
(de rakhatsz bele kevés cukrot is)
Eddig a leírást nézve a túrógombóc viszi a pálmát! :D
Sajnos szódabikarbónám sincs, és félek, az itteni kis TESCO-ban sem lesz... :(
Azért reménykedem, holnap hátha mégis elkészülhet...
Olvasd el a "bocimobil" nevű sütit. Nagyon könnyű, és mutatós.
A kisteszkóban pedig biztos lesz szódabikarbóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!