Palacsintát feldobva forditod meg vagy palacsinta forgató lapáttal?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 16:12
1/11 anonim válasza:
Kicsit alálazítok lapáttal, aztán feldobva megfordítom.( eleinte volt, hogy az elszívón landolt... ):)
3/11 anonim válasza:
Fordítom. Soha nem volt elég bátorságom a dobáláshoz.
4/11 anonim válasza:
Van hogy dobom, de csak ott ahol csempe van es le lehet torolni az esetleges olaj cseppeket.
5/11 anonim válasza:
Csak lapáttal. Soha nem próbáltam még dobálni :D
6/11 anonim válasza:
Palacsintafordító késsel, vagy szimpla nagy késsel. Gyakorlott palacsinta készítő vagyok, de a feldobáshoz soha nem volt bátorságom. :) A férjem meg azt sem tudja, mi kell a palacsintába, mégis a múltkor poénból megpróbálta feldobva megfordítani és minden alkalommal sikerült neki. :D Őstehetség.
7/11 anonim válasza:
Tudom forgatni, de inkább lapáttal csinálom, nem kockáztatok. Egy jól megrakott omlettnél, ha egyben szeretnénk megtartani, szinte kötelezően egy kis dobást is kell produkálni, vagy szétszakad.
8/11 anonim válasza:
Néha így, néha úgy! Nem nagy ördöngősség dobálni! :)
9/11 anonim válasza:
Általában lapáttal de tudom dobni is.
10/11 anonim válasza:
Nagyobb koszt csinál feldobva, ezért inkább lapáttal fordítom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!