Amerikai palacsinta sütéséhez szükséges olaj?
2014. máj. 4. 14:46
1/3 anonim válasza:
Nagyon kevés kell.
de én ezt szoktam csinálni.Nigella Lawson receptje 3vagy 4 éve mentettem le magamnak.
220 gr liszt
1 zacskó sütőpor
1 kk cukor
2 ek olaj
3 dl tej
2 tojás
pici olaj vagy vaj a sütéshez(vajjal nekem finomabb)
A lisztet keverd össze a sütőporral és a cukorral. A tejhez add hozzá a tojásokat, és 2 ek olajat, keverd síma masszává, majd apránként adagold hozzá a lisztes keveréket. Keverd csomómentesre. Egy serpenyőben olvassz fel egy kis vajat, vagy forrósíts fel egy pici olajat, majd a tésztából adagolj bele kb. 4 cm átmérőjű halmokat (nálam olyan 3/4 merőkanálnyi tészta volt 1 darab.
2/3 anonim válasza:
Tegyél a tésztába 1 pici olajat , és akkor nem kell olajat használni a sütéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!