Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a palacsinta vastagra sül...

Ha a palacsinta vastagra sül mit kell csinálni hogy ne legyen vastag?

Figyelt kérdés
csak a sűrűség a baja hogy túl sűrű

2014. ápr. 10. 14:46
 1/8 mariann0227 válasza:
100%
Fel kell hígítani tejjel, vízzel vagy szódával
2014. ápr. 10. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
és ne rakj bele sütőport.
2014. ápr. 10. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
szódával hígitsd fel. és vékonyan legyen a sütőbe is eloszlatva.
2014. ápr. 10. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha már megsült, utólag nem tudsz vele csinálni semmit.
2014. ápr. 10. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Kevesebb tészta jobban szétterítve.
2014. ápr. 10. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindig kell hozzáadni sütés közben kis vizet, vagy tejet, mert a liszt állás közben még dagad és a tészta sűrűsödik.
2014. ápr. 10. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 SzarvasLászló ***** válasza:
80%
Klopfold ki ,)
2014. ápr. 10. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Tényleg sűrűsödik a bekevert tészta addig is, míg sülnek a palacsinták. Nekem is ott áll mellette a szódásüveg, és bizony közben is kell higítani.

Aztán ki kell tapasztalni, hogy egy adott serpenyőhöz mekkora merőkanál passzol legjobban.

Én is jártam úgy, amikor serpenyőt cseréltem, hogy a megszokott merőkanálnyiból vastagabb lett.

2014. ápr. 10. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!