Ha a palacsinta vastagra sül mit kell csinálni hogy ne legyen vastag?
Figyelt kérdés
csak a sűrűség a baja hogy túl sűrű2014. ápr. 10. 14:46
1/8 mariann0227 válasza:
Fel kell hígítani tejjel, vízzel vagy szódával
3/8 anonim válasza:
szódával hígitsd fel. és vékonyan legyen a sütőbe is eloszlatva.
4/8 anonim válasza:
Ha már megsült, utólag nem tudsz vele csinálni semmit.
5/8 anonim válasza:
Kevesebb tészta jobban szétterítve.
6/8 anonim válasza:
Mindig kell hozzáadni sütés közben kis vizet, vagy tejet, mert a liszt állás közben még dagad és a tészta sűrűsödik.
8/8 anonim válasza:
Tényleg sűrűsödik a bekevert tészta addig is, míg sülnek a palacsinták. Nekem is ott áll mellette a szódásüveg, és bizony közben is kell higítani.
Aztán ki kell tapasztalni, hogy egy adott serpenyőhöz mekkora merőkanál passzol legjobban.
Én is jártam úgy, amikor serpenyőt cseréltem, hogy a megszokott merőkanálnyiból vastagabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!