Hortobágyi húsos palacsintához mi legyen az előétel?
Palacsinta elé általában valami laktató levest szoktak, szoktunk, pl. gulyás-leves, babgulyás, vagy bármi hasonló.
Előételek:
Lehet köztük válogatni.
Azért nehéz a kérdés, mert legtöbbször magát a hortobágyi húsos palacsintát szokták előételként felszolgálni.
De ha ez lesz a főétel, akkor szerintem is valami töményebb leves kéne. Ha nem akarod, hogy annyira domináljon a hús, akkor mondjuk egy jó sűrű Jókai bableves.
Hát igen, éttermekben előétel számba megy.
Ha ezt szánjátok főételnek, akkor én valami zöldséglevest tudnék elképzelni, vagy gyümölcs, gomba, paradicsom leves.
Ha főételnek szeretnéd, javaslom a bepanírozott kirántott változatát a "hortobágyinak". Kevés krumplipürével, tartárral, vagy savanyúsággal finom főétellé tehetjük.
Nem kell előétel elébe, hanem egy finom leves. Pl egy zöldborsós-gombás raguleves(lehet tárkonyos, tejfölös is)
vagy egy tartalmas frankfurti leves is, ízlésetek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!