Kerámia vagy tefal palacsinta sütő melyiket vennétek meg?
Figyelt kérdés
Az öntött vas palacsinta sütöm 15 év után sajnos tönkre ment.Használhatatlan .2014. máj. 7. 14:39
1/10 anonim válasza:
Hasonló helyzetben zománcosat keresnék, de sehol nem kapható.
Ha ebből a kettőből választhatok csak, akkor kerámiát. Mindkettővel volt már sok gondom, pedig rendeltetésszerűen használom ezeket.
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, én csak olyan régiben tudok sütni, kerámiában és teflonosban mindig vastag lesz.
Nem lehet már kapni olyan régit sehol sem?
3/10 anonim válasza:
Nekem a tefal bevált. Kerámiám is van, másra nagyon jó, de a palacsintasütés nekem nem jön össze benne.
4/10 anonim válasza:
Nekem is a tefál jön be, a kerámia nem.
olyan régifajta vas palacsintasütőt a piaci árusoknál lehet kapni. Ahol tepsiket, bográcsokat, egyéb konyha vasárut árulnak.
5/10 anonim válasza:
A kérdező elgépelését mindenki átveszi. A telfonra gondol. A Tefal egy brand. Tefal kerámia, s többféle teflon sütője is van.
8/10 anonim válasza:
Olvasd el azt amit írtam, s azt is amit linkeltél!
9/10 anonim válasza:
Azért mindenki megértette mit akar...És talán a válaszolók is tudják, hogy a Tefál egy márka a sok közül.
10/10 egybaba válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!