Finom a bodzás palacsinta? Próbáltátok már? Van valakinek jó receptje?
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 11:40
1/2 anonim válasza:
A sima palacsinta tésztába bele keverem az apró bodza virágot,és hagyom 20-30 percig állni.Majd kisütöm.
2/2 egybaba válasza:
én a forró palacsintasütőbe beleteszem a palacsinta tésztát és erre rádobok azonnal egy egész bodzavirág tányért. Ollóval gyorsan lecsipkedem a felesleges zöld részeket.
majd megfordítva sütöm tovább
Így bármennyi bodzás és nem bodzás palacsinta süthető
akinek nem ízlik , nem kell olyat egyen ő kap hagyományosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!