A sutoben sult panirozott husok nem szaradnak ki sutes kozben?
Nem szárad ki. Az egyik rokonom komoly emésztési problémák miatt nem ehet semmi olajosat, mindig így készíti. A legutóbb rántott sajtot csináltunk náluk pl., és én is azt hittem nem megoldható, de finom, ropogós lett :)
Magas hőfokon, sütőpapírra rakd be, és spricceld le egy kis olívaolajjal, ennyi elég.
A vastagon szedett kérdésben panírozott húsról van szó. A magyarázó szövegben alatta pedig már csak olajjal megkennéd a hús mindkét oldalát és be a sütőbe. Ha ez utóbbi módon csinálod, hova lett a panír?
Én, ha rántott húst készítek, akkor a konkrét étkezéshez szükséges adag dupláját készítem el - egy kosszal - és a fele adagot hajtogatott alufólia csík közé téve lefagyasztom. A készítés után frissen olajsütőben sütöm ki az aznapi adagot.
Este, melóból hazaérve, ha megkívánom a rántott húst, akkor egy sütőzacskóban karikázott fűszersózott és olajozott krumplit kezdek sütni a sütőben (ehhez kell kb 80 perc 170 fokon) és fél óra múlva beteszem sütőpapíros tepsire a fagyott rántott szeleteket, amik 40-50 percet sülnek míg készen lesznek. Nem éppen ugyanolyan, mint alajban sütve, de finom így is, és lehet mellette gyerek-házifeladatot csinálni, vagy takarítani, mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!