Ha valamilyen panirozott húst tesztek a fagyasztóba megsózátok húst és úgy rakjátok be a fagyasztóba?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 15:26
1/2 anonim válasza:
Én igen, mert mindig a kész panírozott húsokból teszek félre pár darabot máskorra. Nem direkt fagyasztásra panírozom, csak , ha soknak találom egyszerre kisütni, akkor elteszek belőle. Soha nem volt még semmi baja, finom így is.
2/2 anonim válasza:
Igen, természetesen.
De mivel fagyasztás után eléggé rászokott fagyni, mondjuk a rántott husinál, ezért van, hogy újra be kell forgatni a zsemlemorzsába...
Tapasztalat, hogy így már nem jön fel annyira, mintha frissen lenne panírozva..
Sajtnál, vagy zöldségeknél nem ilyen feltűnő a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!