Húst fagyasztás előtt meg lehet mosni vagy inkább jobb mosás nélkül fagyasztóba tenni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 15:47
1/4 anonim válasza:
Fagyasztás elött is megmosom ,és amikor kiengedett a hús akkor is megmosom.
2/4 anonim válasza:
Én is úgy csinálom mint az első :)
3/4 anonim válasza:
Csak előtte mosom, papírtörlővel leszárítom, konyhakészre darabolom, szelem, vagy egybehagyom, és úgy fagyasztom.(felcímkézve, hogy mire szánom)
4/4 doboszoli válasza:
Véleményem:
A hús mosása, ha nem véres, vagy a vadaknál "ezzel-azzal" szennyezett, csak olyan mint a placebo.
Ennek ellenére én is átmosom, mielőtt felhasználnám.
Folyó vízben, gyorsan, nem áztatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!