Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húst fagyasztás előtt meg...

Húst fagyasztás előtt meg lehet mosni vagy inkább jobb mosás nélkül fagyasztóba tenni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Fagyasztás elött is megmosom ,és amikor kiengedett a hús akkor is megmosom.
2013. okt. 2. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy csinálom mint az első :)
2013. okt. 2. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak előtte mosom, papírtörlővel leszárítom, konyhakészre darabolom, szelem, vagy egybehagyom, és úgy fagyasztom.(felcímkézve, hogy mire szánom)
2013. okt. 2. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Véleményem:

A hús mosása, ha nem véres, vagy a vadaknál "ezzel-azzal" szennyezett, csak olyan mint a placebo.

Ennek ellenére én is átmosom, mielőtt felhasználnám.

Folyó vízben, gyorsan, nem áztatva.

2013. okt. 2. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!