Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Panirozott, lefagyasztott...

Katerina106 kérdése:

Panirozott, lefagyasztott Cukkinit valaki keszitett?

Figyelt kérdés
Lefagyasztottam... annak remenyeben h finom lesz... es sutes utan katasztrofalisan rossz :) van meg par adag,mit tudnek kezdeni vele?
2013. okt. 12. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy hogyan fagyasztottad, de föként, hogy hogyan sütötted!


Ugyanis CSAK akkor lesz tényleg jó, a a fagyott cukkinit teszed nagyon forró olajba, méghozzá sok olaj és kevés cukkini, hogy ne hüljön le az olaj töle. Így sütve olyan, mint a friss. Ha elötte kiolvasztod, vagy sokat teszel az olajba, akkor tényleg katasztrófa lesz belöle.

2013. okt. 12. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Nyersen bepaniroztam(liszt-tojas-morzsa),aztan be a fagyoba.Fagyosan sutottem ki, nem hagytam kiolvadni

,de ragos es nagyon vizes lett, mint a gumi... talan tul sokat taktam az olajba egyszerre? 5-6 karikat. Megprobalom kettessevel.Koszonom a tippet.

Vajon fasirtnak meg lehetne kesziteni?!

2013. okt. 13. 07:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Legyen a zsír/olaj kellően felmelegítve amikor belerakod sülni fagyosan. Valóban, ahogyan írták nem kell egyszerre sokat beletenni, ez esetben viszont elkezd szétcsapkodni a zsír. Ezért én rögtön beborítom, de a lángot le is veszem alatta, különben a külseje gyorsan megég, a panírban levő cukkini pedig még nyers marad.

Majd hallod, amikor már a benne levő vizet elsülte, akkor leszedheted a födőt, és visszaemeled a lángot, mindkét oldalát szépen megsütöd.

Ne feledd el megsózni abban a percben, amikor kivettem a zsírból/olajból, később hiába sózod, nem fogja magába szedni és sótlan marad!

2013. okt. 13. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem volt elég meleg az olaj, és a panír és a zöldség beitta, ezért lett ilyen. Normál esetben ha fagyosan dobod jó forró olajba, akkor olyan ropogós lesz, hogy ihaj.
2013. okt. 13. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos ez tanulópénz volt... egyedileg kell fagyasztani a panírozott dolgokat, (tálcán egymás mellé téve , nem egymásra ), majd, ha csontkemény, lehet összerakni kisebb adagokra, hungarocell tálcára pl vagy akár egy neylonzacskóba is.

a többit leírták előttem, nagyon helyesen. forró zsiradék , egy nagy serpenyőben, hogy kényelmesen elférjen pár darab fagyos szelet.

ott kell mellette állni, ez nem "otthagyhatós"... ha az első felén összekapta a prézlit, máris fordítani, és nem beleszúrni a villát!

a cukkini olyan gyenge, hogy a két fordítás alatt kész is lesz a panír alatt.

papírtörlőre szedni, és gyorsan fogyasztani, hogy ne puhuljon fel.

Sózni csak fogyasztáskor, mert attól is plötty lehet, ha idejekorán sózzuk.

2013. okt. 13. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!