Lefagyasztott panírozott cukkini picit felengedett, lehet belőle baj?
Kaptam lefagyasztott, panírozott cukkinit,csak a hazaút során kicsit kiengedett,nem nagyon,mert hideg maradt,de nem fagyos,hűtőtáskában volt. Itthon újra betettem a fagyasztóba. Lehet így baja,pl a tojás miatt?
az igaz,hogy ha megakarom sütni,akkor fagyott állapotban kell forró olajban kisütni?
Szerintem jó lesz az holnap is!
Valóban fagyott állapotban rakd bele a felmelegített zsírba/olajba, és rögtön borítsd be valami födővel, hogy ne csapkodjon szanaszét. Majd hallod a hangján, mikor veheted le róla a födőt.
Én is szoktam télire lefagyasztani cukkini, patiszont, de még fehér tököt is, kocka alakra szelve. Nagyon jó, percek alatt kész a kaja!
Nem lesz semmi gond,igazából a tojás úgyis teljesen átsül a panírral együtt majd.
A nyers húsóknál kell szigorúan venni ezt,és főleg azért,mert ki tudja hányszor szakadt már meg a fagyasztási lánc,mire a termelőtől a nagykerba,a nagykerből a boltba,majd hozzád került.
# 9-es vagyok még.
Nem fagyasztottam le rántva / készen azóta se...
Nem tudom milyen lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!