Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért barnult meg a kovászos...

Miért barnult meg a kovászos uborka leve?

Figyelt kérdés
Eddig sosem jártam így, mindig opálos lett a leve, mire megértett. Igaz, eddig mindig friss kaprot használtam, most pedig csak száraz volt a piacon. Lehetséges, hogy a kaportól lett barnás a lé? Az íze teljesen jó, csak fura a színe. Szerintetek nincs vele gáz? Vagy kuka?
2014. júl. 24. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, az öreg kaportól lett ilyen színe. de ne aggódj, semmit nem ront rajta.
2014. júl. 24. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam :)
2014. júl. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!