Milyen fajta uborkából készítenek kovászos uborkát? Ugyanabból az uborkából lehet csemegeuborkát és kovászos uborkát is készíteni, vagy egyfajta uborkából csak az egyiket lehet?
Figyelt kérdés
Gondolom a kicsi uborkából csak csemegeuborka készül, de egy nagyobb uborkából lehet csemegeuborkát is csinálni?2014. ápr. 7. 17:35
1/4 anonim válasza:
Lehet a nagyobból is, de az nem lesz olyan finom-roppanós, mert a belseje megpuhul.
2/4 anonim válasza:
A 12 -14 centisek a legjobbak kovászolni, amikor még frissek, roppanósak. Na még egy kicsit nagyobbacska is elmegy, de tényleg nem jó, ha lötye lesz a belseje, tehát a frissességre mindenképpen törekedni kell. robbanós legyen, kézzel eltörve reccsenjen, ne legyen túl magos/tökös a belseje. Az igen aprócskákat csemegének teszik el a konzervgyárak.
4/4 anonim válasza:
jómagam kipróbáltam a krumplival való kovászolást.. jelzem nagy ubikat raktam bele de nem fás -tökös ubikat! isteni lett ropogós manna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!