Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Honnan tudhatom, hogy jó-e...

Honnan tudhatom, hogy jó-e már a kovászos uborka?

Figyelt kérdés
Kezd már zavaros lenni a leve és sárgásak az uborkák, de nem tudom, hogy jó-e már. Ugye a tetején ott a kenyér, ha meg akarom kóstolni, ki kell szedni, az ubit lemosni és lehűteni, de ha még nem jó? Csütörtök este készítettem és nappal napon volt, éjszaka meg bent 28 fokban. Szerintetek már jó lehet?
2013. jún. 22. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Amikor az uborka szine megváltozik, akkor már jó.
2013. jún. 23. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó lesz, ebben az időben, már negyedik napon érettnek kell lennie.ha meg megkóstolod, de még nem tarod elég ízletesnek, hagyd még egy napot.egyébként még a leszűrt lében a hűtőben is csak jobb lesz.
2013. jún. 23. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!