Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől áll ele a sós-vizes...

Mitől áll ele a sós-vizes uborka, ha nincs benne tartósító szer?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
a sótól.
2012. aug. 23. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A só kiváló tartósítószer.
2012. aug. 23. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
a sótól és a hőtől
2012. aug. 23. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

És mennyi só kell bele, hogy attól eláll?

Ha van valakinek bevált receptje, és megosztja, akkor köszönöm. Én nem timsóztam az uborkát, azt sem tudom mi az. Egyáltalán lehet-e kapni.

2012. aug. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!