Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek a bonbont...

Timy333 kérdése:

Hogyan készítitek a bonbont házilag?

Figyelt kérdés
Valami egyszerűt tud valaki mondani?
2014. júl. 11. 19:47
 1/3 anonim válasza:
De milyet szeretnél: bonbonhüvelyeset (szilikon vagy polikarbonátformában), amibe tölteni kell a tölteléket vagy olyat, aminek a hozzávalóit összegyúrod és a végén valamiben megforgatod?
2014. júl. 11. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Szilikon formát vettem.Olyat szeretnék amit meg kell tölteni. :)
2014. júl. 11. 21:45
 3/3 anonim válasza:

Praliné Paradicsom-nál hihetetlen ötleteket találsz.


Amit én szoktam egyszerű bonbon, ahhoz baileys kell. Tejcsokoládé hüvelyben: kevés fehércsokoládé (kb. 1/3 tábla) gőz fölött megolvasztom, ebbe teszek 1 kanál tejszínt (bár én inkább mascarponet szoktam) és 1-2 kanál baileyst, 1 kávéskanál vaj. Amíg folyik, addig a csokival kikent szilikonformába öntöm, majd hűtőbe teszem és szilárdulás után zárom a talppal. Nagyon finom szokott lenni.


Ha szeretitek a marcipánt, akkor akár reszelhetsz bele narancshéjat meg tehetsz hozzá pici pálinkát és azzal töltöd meg. Vagy marcipánhoz teszel pálinkában áztatott apróra vágott aszalt szilvát/barackot.

2014. júl. 12. 00:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!