Hogyan készítitek elő a fejes salátát, ha az vegyes salátának a része lesz?
Szerintem a fejes saláta önmagában picit kesernyés is meg picit száraz is. Ha beáztatom úgy, ahogyan akkor tesszük, amikor önállóan tálaljuk ételek mellé savanyúságként, akkor meg ugye ilyen lehetetlen szétesett állaga lesz. Ez utóbbi szerintem vegyes saliba nem való.
Szerintetek mivel lehet elvenni a saláta kesernyés ízét?
HOgyan és mibe szoktad beáztatni a fejes salátát?
Egyébként nem kesernyés egyáltalán.
Én még nem ettem kesernyés salátát...
De egyébként felvágom kívánt nagyságú darabokra, hozzáadom az adott zöldségeket, mellette kikeverem az olíva vagy egyéb olajos öntetet a fűszerekkel vagy magvakkal, rálocsolom és szépen megforgatom, hagyom benne állni egy kicsit.
Cukros ecetes vízben szoktuk áztatni a salátát. Úgy nagyon szeretem, főleg ha már sokat állt benne.
Nem mindig keserű a saláta, de van, amikor igen.
Sok vegyes salátához kell fejes vagy jégsaláta. Akkor előnyben fogom részesíteni a jégsalátát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!