Tarját hogy pácoljátok?
Figyelt kérdés
Esetleg linkelnétek olyan oldalt ahol kimondottan a húsok pácolása a téma?2010. jan. 5. 20:55
2/3 anonim válasza:
az elöző és még kakukk fű (ebből csak keveset), rozmaring, majoranna esetleg öröltkömény.
Én még a hússzeletek közé szoktam pácoláskor egy megtört szárított (egész) chili paprikát is tenni, amitől enyhén csipős lesz.
3/3 anonim válasza:
Tarját mindig mustáros páccal szoktam készíteni, mert az nagyon illik hozzá. Mustárt összekeverek olajjal, hagymakarikákkal, és fűszerekkel, és ezután sütöm meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!