Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarját hogy pácoljátok?

Tarját hogy pácoljátok?

Figyelt kérdés
Esetleg linkelnétek olyan oldalt ahol kimondottan a húsok pácolása a téma?
2010. jan. 5. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Só, bors, fokhagyma és olaj.
2010. jan. 5. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

az elöző és még kakukk fű (ebből csak keveset), rozmaring, majoranna esetleg öröltkömény.

Én még a hússzeletek közé szoktam pácoláskor egy megtört szárított (egész) chili paprikát is tenni, amitől enyhén csipős lesz.

2010. jan. 5. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tarját mindig mustáros páccal szoktam készíteni, mert az nagyon illik hozzá. Mustárt összekeverek olajjal, hagymakarikákkal, és fűszerekkel, és ezután sütöm meg.
2010. jan. 6. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!