1/22 anonim válasza:
Attól függ, milyen.... Rantas, habaras. De sokszor semmi sütit es nem kell, csak leturmixolni, be forralni es tejszín bele
2/22 anonim válasza:
Nem sürítem, egyszerüen nem sok vizet teszek bele és összeturmixolom, akkor elég sürü lesz.
3/22 anonim válasza:
Általában csak beleteszek pár szem krumplit, meg jó kis alapanyagot teszek bele, és akkor sűrű lesz.
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. jún. 12. 21:33
7/22 anonim válasza:
Botmixerrel keszitem es magaval a zoldseggel suritem.
8/22 anonim válasza:
krumplival, nagyon ritkán esetleg egy kevés vízzel elkevert keményítővel.
9/22 egybaba válasza:
Szállodákban , éttermekben besamel (tejmártás Rama margarin liszt - tej - csomómentesre főzve és a végén + Ráma hozzákeverve) a krémlevesek sűrítőanyaga.
10/22 anonim válasza:
Semmi liszt nálam, csak maga a zöldség és egy kis tejszín a selymessége érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!