Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejszín helyett mivel lehetne...

Tejszín helyett mivel lehetne brokkoli krémlevest elkészíteni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
tej,tejföl ,
2013. okt. 1. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Vékonyka tejes/lisztes habarással. Csak sima legyen, mint a tejszín.Vagy ugyanez tejföllel, de akkor kissé savanykásabb a végeredmény. egy csipet cukorral ez is korrigálható.
2013. okt. 1. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
kókuszkrém. Én mindig azzal szoktam a krémleveseket, emrt laktózérzékeny vagyok. Egyáltalán nem lehet érezni a kókusz ízét
2013. okt. 1. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
en midig tejjel csinalom
2013. okt. 1. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

A tejes-lisztes habarás a legjobb szerintem ebből, a tejföl savanykás ízt ad neki, a tej magában pedig egyáltalán nem sűrít, alacsony hozzá a zsírtartalma.


A kókuszkrémet nem próbáltam még, de legközelebb adok neki egy esélyt:)

2013. okt. 1. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Èn csak le szoktam turmixolni, nem sűrítem
2013. okt. 1. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!