Tejszín helyett mivel lehetne brokkoli krémlevest elkészíteni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 11:42
2/6 anonim válasza:
Vékonyka tejes/lisztes habarással. Csak sima legyen, mint a tejszín.Vagy ugyanez tejföllel, de akkor kissé savanykásabb a végeredmény. egy csipet cukorral ez is korrigálható.
3/6 anonim válasza:
kókuszkrém. Én mindig azzal szoktam a krémleveseket, emrt laktózérzékeny vagyok. Egyáltalán nem lehet érezni a kókusz ízét
5/6 anonim válasza:
A tejes-lisztes habarás a legjobb szerintem ebből, a tejföl savanykás ízt ad neki, a tej magában pedig egyáltalán nem sűrít, alacsony hozzá a zsírtartalma.
A kókuszkrémet nem próbáltam még, de legközelebb adok neki egy esélyt:)
6/6 anonim válasza:
Èn csak le szoktam turmixolni, nem sűrítem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!