Hogyan kell elkészíteni a pacalba töltött velőt?
Figyelt kérdés
Pacalba töltött velőt szeretnék készíteni holnap ebédre, de nem tudom hogy készítsem el, a neten nem találtam meg a receptjét, valakinek van ilyen receptje?2013. szept. 7. 19:07
1/3 anonim válasza:
A velős pacalt ismerem, de a pacalba töltött velőt nem.
érdeklődve nézem majd a válaszokat.
2/3 anonim válasza:
Hát, ilyet még én sem hallottam.
3/3 anonim válasza:
A pacalt, mint ételt a szarvasmarha gyomrából készítjük, biztosan láttad már, mekkora nagyságú. A sertés-gyomrába szokták a disznó-sajtot töltetni, tudod, hogy az is eléggé méretes darab.
A marha-gyomra minimum 5x-6x akkora.
Valóban azt mind meg akarod tölteni velővel?
Hány emberre főzöl?
Másrészt, ha a velőnek elég kb. 10 perc főzés, vagy még annyi sem,(még sosem csináltam, mert nem szeretem), a pacal amit tegnap főztem fiatal volt, ezért pont 3 óra alatt készen lett.
Hogyan jön ez össze a kettő együtt időben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!