Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnám elkészíteni ezt...

Hogyan tudnám elkészíteni ezt a tortát?

Figyelt kérdés

Édesanyámat szeretném meglepni vele születésnapja alkalmával, segítsetek kérlek.

Válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2013. aug. 29. 16:05
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy kép róla.

2013. aug. 29. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Hááát, talán egy réteg piskóta, fölé valami fincsi krém, töltelék, a tetejére meg kétféle piskóta. Tehát egy vaníliás és arra öntögetve egy kakaós? Egy késsel vagy ilyesmivel bele is nyúlhatsz és arrébb húzhatod úgymond, így szép formája lesz.
2013. aug. 29. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

De ha beütöd a keresőbe "márványtorta", akkor kismillió változatot lead. Ez egy a sok közül, amit most feltettem neked.

2013. aug. 29. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
+ a tetején a szerintem fehér és tejcsoki van márványosra húzogatva, azért szebb a te képed mint amit az előttem válaszoló linkelt.
2013. aug. 29. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, ahogy írtam is!

Kismillió-félét lehet találni, van aki a szépségre megy, mások az ízlésüknek megfelelőt keresik, ismét mások csak mutatóba tesznek fel egyet, a példa kedvéért.

Mint ahogy én is tettem előzőleg!

2013. aug. 29. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Elkezdtem keresgélni, mert nekem is megtetszett és szerintem én is fogok ilyet csinálni valamikor. Nekem eddig ez tetszik a legjobban, én jobban szeretem a sajttortákat mint azokat amik nagyrészt piskótából állnak.

[link]

itt van a recept ha lejjebb görgetsz:

[link]

Angolul van, de ha nem tudsz angolul és érdekel, szívesen lefordítom.

2013. aug. 29. 16:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! :)

Ezek alapján biztos sikerülni fog !

2013. aug. 29. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
A tetején tejszínes csoki hab ill. vaníliás tejszínhab van. Zselatinnal van fixálva.Egy cukrász.
2013. aug. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!