Tortát előző nap vagy aznap kell elkészíteni?
Most úgy adok neked tanácsot hogy én nagy tortasütő anyuka vagyok!! :-)
És úgy alapból is, nem csak a lányomnak hanem az egész családnak én gyártom.
A lánykámnak múlt hónapban a szülinapjára Garfield formájú tortát csináltam, marcipánnal vontam be.
Saját tapasztalat, és mestercukrász javaslata alapján is azt mondom:
Ma csináld meg a torta piskótáját. Sokkal könnyebben fogod 3 részre vágni ha 1 napot hagyod állni a tésztát.
A krémet ráérsz holnap.
De! Kora reggel állj neki a krémnek, töltsd be a tortát és így tedd vissza a hűtőbe pár órára hogy kicsit dermedjen.
A fondant bevonással így sokkal könnyebben boldogulsz majd.
És egy jó tanács: mivel túrós a krém, ezért mindenképp azt javaslom hogy szitán törd át a túrót hogy ne darabos legyen, hanem krémes. Mert ha darabos marad a krém, a fondant-al nem tudod szépen simán beborítani.
Sok sikert!
4-es vagyok!
Az én lányom sikogatott örömében amikor meglátta a tortát. Ez annyira jó érzés volt nekem hogy a saját kétkezi munkámnak így örült.
A tiéd is szép lesz nagyon!
Sok sikert! ;-)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a jókívánságokat!Elkészült a torta délután lesz nagy öröm:)
Ment a zöld kéz mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!