Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt a sütit milyen tésztából...

Ezt a sütit milyen tésztából kellene elkészíteni?

Figyelt kérdés

[link]


Lehetőleg ne kész torta/süti alapporokat mondjatok. És ne kelljen hozzá túl sok tojás.



2013. aug. 20. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Háááát én piskótának nézem, de annak a tésztája elég folyós, ahhoz, hogy ilyen legyen.


Én talán úgy készíteném el, hogy a rózsaszín tésztát megsütném egy őzgerinc formában, mikor kihűlt süti formával kivágnám a szívecskéket, az őzgerincbe öntenék egy kis csokis tésztát, beleállítgatnám a szívecskéket jó szorosan, rájuk pedig a maradék csokis tésztát. Macerás, de szerintem kb. így készülhet.


Keress egy jó piskóta receptet (szerintem mindenkinek más válik be igazán). Bár a piskótákhoz általában sok tojás kell.

2013. aug. 21. 03:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül piskótából, egy kakaós, kevert tészta is bőven megteszi.
2013. aug. 21. 03:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
A szív részébe pedig puncs vagy eper puding por.
2013. aug. 21. 03:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
És itt vannak receptek: [link]
2013. aug. 21. 03:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

én a szívecskét mindenképpen piskótából sütném, mert az könnyebb sütés után és ha túl nehéz akkor nagyon nehéz beleállítani a nyers tésztába.


Meg aztán a kevert tészta nem is jön fel annyira és lehet, hogy nem fedné be a csokis a rózsaszínt. Ahhoz pedig ne pudingport használj, mert abban keményítő van és írtó rágós lesz tőle a tészta. Nyugodtan használj ételfestéket (az is természetes a hiedelemmel ellentétben) vagy szörpöt, meggylét, vagy igazi gyümölcsöt.

2013. aug. 21. 04:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2013. aug. 21. 06:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Sima kevert tésztából csinálnám, mint mondjuk a papagáj szeletet. De ha fontos, hogy szívalak legyen középen, akkor kisütném a rózsaszín tésztát, kiszúrom a szíveket, középre pakolom egy formában, és körbeöntöm a csokis tésztával, majd megsütöm. (Megjegyzem, ami a képen van, az is így készült, egy külföldi gasztroblogger készítette)
2013. aug. 21. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
A ket szin egyfajta tesztabol van,ez biztos. Nem piskota,mert az levegosebb,szivacsosabb,ez pedig egy tomenyebb,kemenyebb tesztanak nez ki. Szerintem kevert vajas teszta az alapja,a barna reszbe par kanal lisztet natur kakaoporral helyettesits,a rozsaszinbe pedig tegyel par csepp etelszinezeket. A masik tippem szinten vajas kevert teszta csak a liszt egy resze az egyikben helyettesitheto csokis,a masikban epres vagy puncsos pudingporral.
2013. aug. 21. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy hogyan készül, én is egy külföldi oldalon találtam rá. :)


Ezen az oldalon megtaláltam a receptjét: [link]


3 tojás, 5 ek víz, 4 ek olaj, 1 1/4 csésze liszt, 1 csésze cukor.


Az lenne a kérdésem, hogy ebbe nem kell sütőpor? Vagy szerintetek ez sütőporos liszt?

2013. aug. 21. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
nem írja a recept, de én mindenesetre tennék bele egy keveset,a biztonság kedvéért :)
2013. aug. 21. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!