Ezt a sütit milyen tésztából kellene elkészíteni?
Lehetőleg ne kész torta/süti alapporokat mondjatok. És ne kelljen hozzá túl sok tojás.
Háááát én piskótának nézem, de annak a tésztája elég folyós, ahhoz, hogy ilyen legyen.
Én talán úgy készíteném el, hogy a rózsaszín tésztát megsütném egy őzgerinc formában, mikor kihűlt süti formával kivágnám a szívecskéket, az őzgerincbe öntenék egy kis csokis tésztát, beleállítgatnám a szívecskéket jó szorosan, rájuk pedig a maradék csokis tésztát. Macerás, de szerintem kb. így készülhet.
Keress egy jó piskóta receptet (szerintem mindenkinek más válik be igazán). Bár a piskótákhoz általában sok tojás kell.
én a szívecskét mindenképpen piskótából sütném, mert az könnyebb sütés után és ha túl nehéz akkor nagyon nehéz beleállítani a nyers tésztába.
Meg aztán a kevert tészta nem is jön fel annyira és lehet, hogy nem fedné be a csokis a rózsaszínt. Ahhoz pedig ne pudingport használj, mert abban keményítő van és írtó rágós lesz tőle a tészta. Nyugodtan használj ételfestéket (az is természetes a hiedelemmel ellentétben) vagy szörpöt, meggylét, vagy igazi gyümölcsöt.
Azt tudom, hogy hogyan készül, én is egy külföldi oldalon találtam rá. :)
Ezen az oldalon megtaláltam a receptjét: [link]
3 tojás, 5 ek víz, 4 ek olaj, 1 1/4 csésze liszt, 1 csésze cukor.
Az lenne a kérdésem, hogy ebbe nem kell sütőpor? Vagy szerintetek ez sütőporos liszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!