Hogyan lehet még elkészíteni a fagyasztott hekket?
Figyelt kérdés
Mindig rántva eszem, de szeretnék valami egészségesebb megoldást. Köszi!2013. aug. 19. 10:41
1/4 anonim válasza:
Kevés vajon vagy olajon pirosra sütni serpenyőben, vagy akár tepsiben is lehet.persze a filét, nem a törzset.
2/4 anonim válasza:
Besózod, paprikás, borsos lisztbe forgatod és bő olajban addig sütöd, míg ropogós piros lesz. Anyukám úgy tudta ezt csinálni, hogy a szálkáit is össze lehetett ropogtatni a halnak. Persze a filé széleinél lévő kisebbeket.Hát nem egészséges az olaj miatt, de a rántott is felszed annyit.
Hekkel nem szoktam, de pangasiussal igen, hogy fokhagymás, fűszerezett tejfellel megkenem, és sütőben megsütöm, esetleg kis párolt gombát is teszek a tejfölbe, meg mustárt is. Elbírják egymást és hamar átsül.
3/4 anonim válasza:
Rantva a legfinomabb, mert eleg jellegtelen az ize magaban, vagy parolva. Egyszer ettem tejszines raguban sutve, sajttal,mellette parolt karfiollal es brokkolival.
4/4 anonim válasza:
Sok paradicsomot, hagymát, zöldfűszereket (oregánó, kakukkfű, vagy amit szeretsz), sót mixerben ledarálsz, jó sűrű legyen. Ebben sütöd sütőben a halfiléket. Én szoktam mellé rakni zöldbabot (de bármi mehet bele amit szeretsz, vagy ki is hagyhatod), és karikákra vágott plusz hagymát is. Isteni, ahogy a szaft besűrűsödik. Nem kell lefedni, hamar kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!