Vettem fagyasztott pacalt. Hogy kell elkészíteni, előtte kell főzni, vagy csak simán feltehetem pörköltnek? Még nem csináltam.
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 10:51
1/4 anonim válasza:
Tedd fel pörköltnek. Hiszen azt főzöd, akkor a főzés előtt miért főznéd meg? Ezt nem értem...
2/4 anonim válasza:
Én külön szoktam főzni, majdnem kész állapotáig. Teszek a főzővízbe fokhagymát is.
A pörköltalapot külön főzöm, aztán bele a majdnem megfőtt pacal, a levét nem használom. A pörköltalapon főzöm, amíg kész.
3/4 anonim válasza:
A fagyasztott pacal előfőzött,tedd fel simán,fedő ajatt,közepes tűzön.Lehet hogy sokáig kell főzni,de nem mindíg,a pacaltól függ.Figyelni kell hogy a szaftja ne főljön le róla,különösen a főzés végefelé amikor már sűrűsödik.Az ízesítést a végefelé fejezd be,akkor tedd hozzá az őröltborsot,pirospaprikát,kicsi majorannát,és annyi sót ahogyan szereted-az elején kevés sóval kezdjed,mert ha sok akkor nehezen fő és kemény maradhat.ZS
4/4 anonim válasza:
Hozzá tenném még az első hozzászóló jól írta,nem kell előfőzni,bár sokan szokták,ugyanis figyelni kell rá a főzés közben,kevergetni kell stb...de megéri a fáradtságot,sokkal finomabb így,akik előfőzik azoknak mondanám próbálják ki így is egyszer és meglátják mennyivel finomabb.ZS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!