Hogy kell megsütni /kirántani/akárhogy elkészíteni a fagyasztott tengeri hal filét?
Szia!
Én nemrég Így csináltam, egészségesebb mint rántani és nem száraz, nem esik szét és naaagyon finom!: kicsit olvasztottam rajta, beleforgattam paprikás- kevés vegetás- fűszeres lisztbe. Tepsi aljára nagyon kevés olajat öntöttem, ebben előpároltam kevés hagymát. Ráfektettem a halakat, fokhagymát tettem még közéjük. Lefedtem alufóliával, Így nem szárad ki, a meleg sütőbe
visszaraktam úgy, h alatta is fólia van, h párolódni legyen ideje, ne égjen le. A rövid sülési/ párolódási idő alatt 2x meglocsoltam a saját levével. Isteni lett! Hal ize maradt de nem az a bántó, puha lett és omlós de nem szétesős és nem tocsogott az olajban és nincs bunda, ami csak prézli...Csak a fincsi hal:) Ja, kevés citrom még dob rajta picit.
Én egyébként véletlen jöttem erre rá, hogy nagyon jó Így elkészÍtve, ugyanis nem volt elég olajam a serpenyőhöz és lusta voltam boltba menni. De nem bánom, a férjem sem:) Ketten Így egy kilót elpusztÍtottunk:)
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!