Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott tengeri haltörzset...

Fagyasztott tengeri haltörzset jó, ha kisütöm olajban csak simán, panírozás nélkül?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:

ha előtte kiolvasztod, szerintem simán.

Én még előtte fokhagymás tejbe szoktam tenni pár percre.de ne legyen benne sokáig, mert túl sokat szív magába.

2011. jan. 2. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
és mennyi ideig kell sütni az olajban?
2011. jan. 2. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
amíg meg nem sül.
2011. jan. 2. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kiolvasztás után fűszerezd izlés szerint, pár percig hagyd állni a fűszerben,utána minden panir nélkül kisüthető.

Addig kell sütni,ha már az érintése száraznak tűnik,nem csúszós.(5-10 perc,a törzs nagyságától függően.) A nagyobb törzset tovább, a kisebbet kevesebb ideig kell sütni.

2011. jan. 2. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen ki lehet, az előző ötletek nagyon jók.

Nálunk mindenki nagyon szereti.


Arra figyelj, hogy ne jegesen pakold bele az olajba, mert csapkodni fog!

2011. jan. 3. 04:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!