Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esik össze tizedére a...

Miért esik össze tizedére a tengeri halfilé?

Figyelt kérdés
Vettem már drágát, olcsót, többféle halat, de a méret kb. a tizede. Hogyan kellene megsütni hogy ne menjen össze? Milyet vegyek? A haltörzs kevésbé esik össze?
2010. nov. 5. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztottat veszel?

Én friss Pangasius filét veszek. Kirántom, úgy szeretjük a legjobban. Nem megy össze.

2010. nov. 5. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak a fagyasztott esik össze. Ezek nagyon vizesek. Ha kiolvadt, ki tudod nyomkodni belőle a vizet, de sokat nem számít.
2010. nov. 5. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!