Ha most bekevernék daragaluskát, lesz abból még délre valami levesféle?
Figyelt kérdés
Egy jó recept is jöhetne. Kevéske zöldségem van, abból kéne valami tartalmasabb leves.2014. jún. 2. 10:36
1/6 anonim válasza:
Dinszteld meg kevéske zsíron a zöldségeket, sózd meg. Ha a zöldség mér elég puha, szórj rá egy kanálnyi lisztet, azzal is pirítsd át, és öntsd fel vízzel. Tehetsz bele petrezselyem zöldjét, tárkonyt apróra vágva és ha felforr szaggasd bele a galuskát.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de elég a daragaluskának, ha másfél órát áll csak ?
2014. jún. 2. 10:46
3/6 anonim válasza:
Daragaluskának elég 30-40 perc. Tegyél hozzá egy késhegynyi szódabikarbónát.
Jó étvágyat!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök segítségét :)Jó kis levesem lesz délre.
2014. jún. 2. 10:56
5/6 anonim válasza:
Mitől lenne a bekevert daragaluskából leves?
6/6 A kérdező kommentje:
Törd a kis fejedet, és találd ki...Okoska:/
2014. jún. 2. 16:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!