Hogyan pácoljak pulykacombot?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 13:10
1/1 anonim válasza:
Fogsz egy marék fűszert ízlés szerint, sóval, esetleg egy kis zúzott fokhagymát, aztán belevágod egy edénybe a pulykacombbal együtt, rá egy kis étolajat, vagy TEJET(csak ha raktál bele fokhagymát is)!! és hagyod állni egy-két órát.
Nagy vonalakban ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!