Pulykacombot szeretnék sütni fokhagymásan. Meg kell előtte kicsit főzni a húst?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 09:50
1/5 anonim válasza:
az olajba tegyél egy kevés vizet,az közben párolja a húst....
2/5 anonim válasza:
Ugy ahogy az elottem szolo irja, de takard is le foliaval amig a hus at nem fo. Aztan vedd le a foliat es johet az igazi sutes. Finomabba leszi a pulykat ha bekened mustarral is a elejen. Az el fog tunni rola, de finomabb lesz (szerintem)
3/5 anonim válasza:
Én kissé korszerűtlenebb módszert javaslok:
Lábosban süsd, lepje el a zsír, vágjál rá 3-4 nagyobb fej hagymát, 1 fej fokhagymát, fedő alatt süsd puhára, ha gondolod utána meg lehet pirítani, de én nem szoktam.
A megmaradó hagymás-fokhagymás zsír kenyérrel paprikával-paradicsommal igen finom.
4/5 anonim válasza:
Én sütés előtt foghagymás tejbe áztatom pár orát vagy egy éjszakát. lecsepegtetem Magyaros füszerrel bekenem . És tepsibe lefoliázva sütöm meg.
5/5 A kérdező kommentje:
köszike, a válaszokat :)
2011. aug. 9. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!