Ki mit föz ma? Gondolkozom, hogy pulykacombot sütk krumplival, esetleg rizzsel. Nem tudom.
Figyelt kérdés
Ez az örökös dilemma.Minden nap fözni.Mit csinálnátok még egy gyönyörü nagy pulykacombból??Pörkölt kizárva...2010. okt. 13. 07:50
1/4 Kriszti83 válasza:
2/4 anonim válasza:
A pulyka nagyon finom sülthúsként, de én ma babgulyásba fogom beletenni.Vadast is szoktam belőle készíteni.
3/4 anonim válasza:
Én tortillát csinálok tacoval pulykahúsból :) Megcsinálom a lapokat, felkockázom, fűszerezem a húst, aztán serpenyőben sütöm, megtöltöm a tortillát, paradicsom, uborka, hagyma, és a taco... Isteni :D
4/4 anonim válasza:
szia! én fokhagymával szoktam sűrűn megtűzdelni, kevés zsírban beleteszem egy mélyebb jénaiba és öntök alá egy pici vizet. lefóliázva párolom, és ha puha, fólia nélkül
pirosra sütöm. van mikor mikor mézes kecsappal is megkenem,akkor egy pikáns kérget kap, de van mikor baconnal betakarom és úgy sütöm tovább.
mindenhogyan nagyon finom.
hagymás törtkrumplival, vagy mexikóis rizzsel szoktam készíteni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!