Letakarva, vagy fedő nélkül kell főzni a húslevest? (húsos sertéscsontból főzöm)
Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 10:46
11/13 doboszoli válasza:
A fedő nélkül főzőkhöz csatlakozom, tökéletesen meg is indokolták.
12/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy így, megkésve, de mindenkinek köszönöm a választ!
Most már minden világos!
2014. máj. 18. 18:19
13/13 anonim válasza:
Fedő nélkül szigorúan, gyöngyözve! Az igazi jó húsleves, lehüléskor kocsonyásodik! Azért, mert megfelelő mennyiségű, minőségű hús van benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!