Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Letakarva, vagy fedő nélkül...

Letakarva, vagy fedő nélkül kell főzni a húslevest? (húsos sertéscsontból főzöm)

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 10:46
1 2
 11/13 doboszoli ***** válasza:
100%
A fedő nélkül főzőkhöz csatlakozom, tökéletesen meg is indokolták.
2014. máj. 18. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Elnézést, hogy így, megkésve, de mindenkinek köszönöm a választ!

Most már minden világos!

2014. máj. 18. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Fedő nélkül szigorúan, gyöngyözve! Az igazi jó húsleves, lehüléskor kocsonyásodik! Azért, mert megfelelő mennyiségű, minőségű hús van benne!
2014. jún. 22. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!