Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitöl lesz szalonnás a süti...

Mitöl lesz szalonnás a süti belseje?

Figyelt kérdés
a válaszokat elöre is köszi....arra vagyok kiváncsi hogy mikor lesz az? ha tul gyorsan sütöm?
2009. dec. 25. 00:37
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
ATTÓL HOGY BELERAKJÁK A SZALONNÁT
2009. dec. 25. 00:59
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
XD
2009. dec. 25. 01:05
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Nah..IQ megmutatkozik..irtó szellemes volt a válaszod kac kac kac.

Kedves kérdező,nemtudom milyen süteményt készítettél,de általában az omlós tésztával járhatunk így,mert pl,ha túrótöltelék van benne vagy más egyéb folyósabb,akkor ez együtt nehezen sül meg,eláztatja a tésztát és ezért lesz szalonnás,javaslom,hogy a legalsó tésztalapot süsd meg félig és aztán tedd rá a tölteléket,remélem segítettem

Boldog és BÉKÉS karácsonyt neked.

2009. dec. 25. 01:11
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi..igen segitettel:) nekedis:D
2009. dec. 25. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Neharagudjatok, de megkérdezhetem h milyen amikor szalonnás a süti belseje?
2009. dec. 25. 16:23
 6/9 Fingkirály ***** válasza:
akkor amikor valami leves/folyós tölteléke van, eláztatja a tésztát, és az a süti belsejében ilyen remegős-szottyos, félig nyers marad, és állagában sokkal inkább emlékeztet szalonnára, mint tésztára :)
2009. dec. 25. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Jajj kedved 3. válaszoló, te meg egy karót nyelt citromot nyalogató ember lehetsz... Ez a vicc, nem az amit te annak titulálsz...
2009. dec. 25. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
17 03 Köszönöm szépen:)Mostmár ezt is tudom:D
2009. dec. 26. 10:23
 9/9 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat és amugy én értettem a viccet és annyira nem votl rossz de azért nem kell kinyirni egymást virtuál:D
2009. dec. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!