Miért lett keserű íze? Növényi tejszín volt itthon és gyümölcs rizst készítettem. Volt benne mandarin is (de csak a belseje, semmi fehér része) és keserű lett az étel!
Figyelt kérdés
A tejszín habm*ster volt. Még sosem jártam így - joghurt tortánál sem! A habból kicsit kevertem a rizsbe, meg volt a tetején is, de csak a belső lett keserű.2011. máj. 2. 08:26
1/5 Tinker Bell válasza:
Biztos, hogy a tejszínnel volt baj? Nem lehet, hogy a rizs, vagy valamelyik gyümölcs volt keserű? Tejszín nem nagyon szokott megkeseredni! Szerintem nem a tejszínben volt a hiba.
2/5 anonim válasza:
Hát ezt így nem tudom, de arról már hallottam hogy a kivi joghurtba keverve megkeseríti a joghurtot. Lehet hogy több ilyen gyümölcs is van ami nem jó tejtermékbe?...
3/5 anonim válasza:
A növényi tejszín csalás, a tejszín tejből készül - a keserű íz bizony a mandarin miatt van. Erősen savas, szinte azonnal keserűvé teszi a rendes, tejből készült tejszínt is.
4/5 anonim válasza:
Én is inkább a gyümölcsre gyanakszom.
Mandarinon kívül mi volt még benne?
Üdv!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok!
Volt benne még: alma, ananász, aszalt meggy, mazsola.
Többé nem rakok bele semmi citrus félét... nagyon mérges voltam! Csak azt nem értem, hogy régen, mikor csináltam joghurt tortát abban nem volt semmi baja a mandarinnak. Ráadásul a mandarint meg is kóstoltam és édes volt.
2011. máj. 2. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!