Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Oké habtejszínt kézzel fel...

Oké habtejszínt kézzel fel lehet verni, vagy csak géppel?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fel lehet verni.
2014. ápr. 25. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha igazi, nagy zsírtartalmú állati tejszín, akkor fel lehet verni, persze kell hozzá kitartás.


Hűtsd le jól a tejszínt, rövid időre fagyasztóba is teheted, és a tálat, meg a habverőt is tedd be a fagyasztóba! Sokat számít!

2014. ápr. 25. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Kézzel nem, de kézi drótos habverővel igen.. (bocsi)XD)

De tényleg jó hideg legyen.

2014. ápr. 25. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez az Oké! Habmester. 500 ml. 25% zsírtartalmú.


Még életemben nem csináltam ilyesmit és itthon most segítségem sincs, ezért kérdezem itt :)

2014. ápr. 25. 12:42
 5/11 A kérdező kommentje:
12:41 :D vettem a lapot, köszi :P én is úgy gondoltam :D
2014. ápr. 25. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:

25% zsírt. igen kevésnek tűnik, de ha "habmester" a neve, akkor tuti habnak való. nem ismerem így, tippem szerint növényi lehet...

Hát ha nem is olyan finom, mint az állati, azért hab lesz belőle. És ha tudod, jobb lenne a gépi keverő... Ha nem, akkor kitartást, ne add fel! :)

2014. ápr. 25. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Fel nem foghatom, hogy szabad ilyen fertelmet egyáltalán eladni. Tejhez alig van köze.

Ettől függetlenül, ha jól le van hűtve, fel lehet verni, csak hát szója, víz, növényi zsír, karagén stb. mellett mintegy véletlenül van benne tej is.

2014. ápr. 25. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 bumbi02 ***** válasza:
100%

Ha növényi tejszín, akkor könnyebb dolgod lesz, és tartósabb habot kapsz, ha állati akkor meg egyszerűen csak finomabb lesz:)


De igen, fel lehet, és az életben egyszer jobb is megtanulni kézzel felverni, illetve megtudni milyen kézzel habot verni, dagasztani, gyúrni, mert bármikor előfordulhat hogy nem lesz a kéznél a gép, és akkor meg "ciki" arra hivatkozni hogy azért nem csináltam sütit neked, mert nem volt gép.

2014. ápr. 25. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:

és előre láthatólag meddig tart? mert én már kb. 15 perce szenvedek kézi habverővel és alakul-alakul, de még messze nem az igazi..


utolsó válaszoló: most már meggondoltam magam.. inkább viszem magammal az összes robotgépemet, mixeremet.... csak most pont elromlott a kézi habverőm :(

2014. ápr. 25. 15:53
 10/11 bumbi02 ***** válasza:

Kitartás..: ) Egyszer szerintem akkor is jó kipróbálni, no meg tejszín felverésénél vigyázni is kell, nehogy vajjá verjük. (magyarul nem szabad ott hagyni robotgépben hogy majd felverődik, mert "túl is lehet verni". )


Egy 15-20 perc kell neki, de a napi kondit kiváltja:)

2014. ápr. 25. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!