Fánkot mivel lehet fogyasztani? Gondolom kézzel! Ezt ne süssétek el :D De mi például porcukorral szoktunk, barack és barack lekvárral! Ti?
Nem fogok újat mondani: mi is baracklekvárral és porcukorral esszük, szerintem úgy a legfinomabb. Én egy kis rumot, vagy rum aromát is teszek a lekvárba.
Szerintem lehet még bármilyen más lekvárral, pudinggal, csokimázzal, ízesített cukormázzal enni, de nekem a hagyományos baracklekváros a legjobb. :)
A toltetlen, vanilias alaptesztaju fank a kedvencem,aminek lyukas a kozepe. Ezt vanilias vagy fahejjas porcukorral szeretem a legjobban.
A toltottek kozul a vaniliapudingost, a karamellakremest es a baracklekvarost szeretem a legjobban.
A mazas fankokat egyatalan nem szeretem,ami meg finom,az a turofank,porcukorral es erdei gyumolcsontettel.:)
Én a baracklekvárba barackpálinkát szoktam keverni, ha van.
Érdemes kipróbálni!
Ezen kívül a csokiöntetes még a kedvencem.
Nálunk a híg baracklekvár és a vaniliás porcukor a kedvenc.
Almafánkot szoktam sütni még, amibe fahéjat is teszek.
És egyen mindenki kézzel nyugodtan, nehogy úgy járjon, mint a mkahelyemen az étkezőben. Az egyszeri ember (dr.x)nagyon finom úriember hírében állt. Egy alkalommal a baracklekváros fánkot a lapos tányéron is késsel-villával akarta szegény enni,ami persze megcsúszott, és a szemben ülő kollegina két melle között landolt.El tudjátok képzelni mekkora röhöhés volt, a csaj visított egyet, de aztán korrektül kiment a mosdóba.No persze mindenki erről kuncogott napokig.
A dr. úr soha többet nem evett a közös étkezőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!