Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalács diszitésénél elég...

Mézeskalács diszitésénél elég csak felkenni a porcukorral felvert tojáshabot? Nem fog lefolyni?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg még visszakell tolni a sütőbe,hogy rászáradjon a máz? Kezdő vagyok
2013. dec. 14. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell sütni, rá fog száradni, a lényeg, hogy sűrű legyen a tojáshab :) Amúgy meg én csak el szoktam keverni, nem verem fel.
2013. dec. 14. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod:) Akkor csak rákenem majd és várok:)
2013. dec. 15. 05:51
 3/4 anonim válasza:
én is pont ezt akartam kérdezni:D mert valahol láttam, hogy valaki visszateszi még utána a sütőbe.
2013. dec. 16. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Én meg abból indultam ki,hogy a tojáshabos,dolgokat meg kell sütőben ,,száritani'' :) Ezt meg érdekes,de nem.
2013. dec. 17. 18:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!