Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csoki krémhez főző vagy...

Csoki krémhez főző vagy habtejszin kell? (A tejszint fellforraljuk, beleolvasztjuk a csokoládét és hülni hagyjuk. A vajat habosra keverjük a porcukorral. A teljesen kihült csokis tejszint habverővel felverjük és a vajas krémmel összekeverjük. )

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hab, mindenhez hab! A porcukrot meg ebből a krémből ki is hagyhatnád, csak ront rajta :)
2013. dec. 20. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Kizárólag min. 30 %-os HABtejszín.
2013. dec. 20. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
A habtejszín a sima tejszín.
2013. dec. 20. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Habtejszín kell, zacskós Oké tejszín
2013. dec. 20. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A tejszín alatt mindig habtejszínt értünk. A főzőtejszínt mindig ki lehet váltani habtejszínnel, de fordítva soha!
2013. dec. 20. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. dec. 21. 14:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!