Valamikor valaki mesélte nekem, hogy létezik olyan főző alkalmatosság, amibe a zöldségek saját levükbe megfőnek nem engedi ki a gőzt, és így sokkal finomabbak. Van ötletetek, hogy mi a neve/nevük ennek/ezeknek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 23:50
1/5 anonim válasza:
pl a zepter, amway edények ilyenek. meg még van az atc (asszem, ez a neve), meg gondolom, még van pár ilyen márka.
2/5 A kérdező kommentje:
Hú, tényleg, de az első kettőnek súlyos ára van,a 3.-at viszont nem ismerem. Ezek ilyen drágák?
2013. jan. 7. 00:04
4/5 anonim válasza:
Jah, a kukát is :) Vagy a zöldség parolo.
5/5 anonim válasza:
Edényboltban vettem 3 részes (1 vízmelegítő + 2 a kajáknak + 1 földő) pároló edényt krómozott anyagból cca 6 ezer Ft-ért, nem feltétlen szükséges a nagyon drága márkákat megvásárolni. Tökéletes, meg vagyok vele elégedve.
Ha viszont csak kevesebb mennyiséget akarok párolni, akkor ezt a nokedliszaggatót veszem elő, és beborítom egy födővel. Ezt akármelyik üzletben megkapod 1 ezresért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!