Habtejszínt sikerült valakinek tökéletesre felverni robotgép nélkül? Kézzel meg tudom csinálni, vagy meg se próbáljam?
Nekem ,csak géppel sikerül : A turmix nem lesz jó hozzá.
Kérdezd meg a kolesz konyhán ,hogy segítenének neked felverni a habot ott tuti lesz hozzá valamilyen eszköz,vagy a csoport tárasaidat.
Azok a torták ,amihez nem kell hab ott meg általába krémet kell kikeverni .Amit kézzel megint csak nem egyszerübb.
Gyümölcs torta
csoki torta
túró torta
Villával vertünk fel habot még a koliban. Nálunk ez a fiúk dolga volt.
Ha esetleg pudingos krémmel töltenéd?
Sajnos nem koleszben lakom, hanem apartmanban, gondolkodtam kitől kérhetnék, de nincsen idősebb ismerősöm, aki esetleg tartana ilyen konyhai gépeket.
Akkor most mit csináljak?
Ezek a receptek esetleg?
Úgy látom ezeknél nem kell habot verni. Sajnos tortaformám nincs, gondolkodtam, hogy egyet veszek, most már ennyi költekezést muszáj bevállalni, de aztán eszembe jutott, hogy van egy fém lábasom is, semmi műanyag nincs rajta és ha azt sütőpapírral szépen kibélelném (vagy legalább az alját és a szélét kivajaznám), biztos ki tudnám fordítani belőle a tésztát. Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? :S
(Mindig Auchanos tortát vettem eddig a nővéremnek, de most szeretnék valami jobbat csinálni :) )
Nem Magyarországon élek, nálunk csak Hulala van meg még valami másik márka, sajnos. :S
Utánanézek hol találhatnék a tojásfehérjéhez kézi habverőt, talán az Auchanban.. :-??
Köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!