Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Általános konyhai használatra...

TaKy99 kérdése:

Általános konyhai használatra milyen fajta robotgépet érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés

Robotgépet szeretnék vásárolni.

Alapvetően 2 féle konstrukció kapható:

1) [link]

2) [link]

Nem a két linkelt gépről kérnék véleményt, hanem egyáltalán melyik konstrukció a jobb, praktikusabb?

2013. nov. 22. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első típus van. Ha megveszed hozzá a kiegészítőket, amire szükséged lehet, akkor szuper gépet kapsz. Egyedül késes betétű robotgéped nem lesz, amivel mondjuk egy linzer tésztát vacakolás nélkül össze lehetne dobni. Én kibírom nélküle. Viszont habot verni, krémet keverni, dagasztani, húst darálni az első a jó megoldás. Szeletelni mind a kettő tud. Mire használnád többet?
2013. nov. 22. 15:43
 2/6 doboszoli ***** válasza:

Én az elsőt javaslom, jó tíz éve nyúzzuk, és csak működik, és szolgál.

Ettől függetlenül, ha most kellene választanom a kép alapján, az első valahogy "életszerűbbnek"(értsd: inkább napi használatúnak) tűnik.

Csak mellékesen: tizenéve is 40 ezerért vettük.

2013. nov. 22. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyet:

[link]

2013. nov. 22. 18:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Szimpatikusabb az első nekem is.

Viszont azért merült fel a kérdés, mert a TV paprikát szoktuk nézni, ott a szakácsoknál meg inkább a darálós konstrukciót látni.

a tálas mixer verzióból meg csak a néha látni, bár abból meg a fém 2-300ezres verziót.

2013. nov. 22. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Mire akarod használni? Milyen funkcióira van szükséged?
2013. nov. 23. 08:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Ma elmentünk pár boltba, körülnézni.

Az első lesz.

Köszönöm mindenkinek a választ!

2013. nov. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!