Milyen márkájú habtejszínt vegyek?
Figyelt kérdés
Amelyiknek nincs műanyag íze. Sokszor még a tutti - frutti rágónak is természetesebb íze van.2013. ápr. 6. 11:47
1/3 anonim válasza:
HuLala ez a legjobb.Nagyon bevállt nekem!Nem lesz vele semmi gondod :) már 4 éve ezt használom és nagyon jo.Akár a kész akár az amit te versz fel!
2/3 anonim válasza:
Én azt szoktam nézni, hogy NE növényi eredetű legyen.
3/3 anonim válasza:
Kiegészítítve az első választ, a hulala nem habtejszín, hanem növényi zsíros cukrászati hab alapanyag.
Nagyon sokan hasznlják, mert a felverése biztonságos, a hab stabil lesz belőle.
DE: nem habtejszín. a habtejszín min. 30 % zsírtartalmú, és a tehéntől származik.
Sokan gyártanak pl a "Magyar "az Alföldi, a Sole Mizo, és még jó ég tudja hányan. A habtejszín nevet csak az állati eredetű viselheti.
Viszont a tisztességes habnak való felverődése nem garantált, még lehűtve sem. könnyen vaj lesz belőle.
Mindenki maga dönti el, hogy melyiket választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!