Sajtosrúdat mivel kenjem be? Csak tojássárgájával vagy tojásfehérjével?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 14:50
2/4 anonim válasza:
Ha nem maradt ki sárgája vagy fehérje valamiből, akkor egy egész tojással. Ha valami megmaradt, akkor azzal.
3/4 anonim válasza:
víz -> vizet
rúd -> rudat
Vagy fehérje villával kicsit felverve, vagy sárgája pici tejjel elkeverve. Utóbbitól értelemszerűen kicsit erősebb színe lesz.
De az egész tojás is jó. Ezzel elrontani nem tudod.
4/4 anonim válasza:
Legcélszerűbb az egész tojás. csak fehérjével illetve csak sárgájával akkor szoktuk, ha maradék adódik.
Arra ügyelj, hogy az oldalára lehetőleg ne folyjon le, mert akadályozza a tészta felemelkedését.
ha ecsettel dolgozol, minden simán megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!