Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtosrúdat mivel kenjem be?...

Sajtosrúdat mivel kenjem be? Csak tojássárgájával vagy tojásfehérjével?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Egész tojással szoktam.
2014. ápr. 19. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem maradt ki sárgája vagy fehérje valamiből, akkor egy egész tojással. Ha valami megmaradt, akkor azzal.
2014. ápr. 19. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

víz -> vizet

rúd -> rudat


Vagy fehérje villával kicsit felverve, vagy sárgája pici tejjel elkeverve. Utóbbitól értelemszerűen kicsit erősebb színe lesz.

De az egész tojás is jó. Ezzel elrontani nem tudod.

2014. ápr. 19. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Legcélszerűbb az egész tojás. csak fehérjével illetve csak sárgájával akkor szoktuk, ha maradék adódik.

Arra ügyelj, hogy az oldalára lehetőleg ne folyjon le, mert akadályozza a tészta felemelkedését.

ha ecsettel dolgozol, minden simán megy.

2014. ápr. 19. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!