Tarhonyás húshoz a tarhonyát meg kell piritani?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 14:58
1/8 anonim válasza:
Én külön készítem a tarhonyát,azaz így megszoktam pirítani.
2/8 anonim válasza:
Én is megpirítom. utána beleöntöm a húsba, főzöm együtt pár percig, majd elzárom, hogy a tarhonya fel tudja szívni a folyadékot, és megpuhuljon.
Anyósom pl. nem pirítja. A férjemék úgy szeretik jobban, mi meg pirítva.
3/8 anonim válasza:
Pirítom, és külön főzöm a tarhonyát a hústól. Ha felszívta a vizet, összekeverem a bő lével főzött pörkölttel, általában még azt a levet is felszívja.
5/8 anonim válasza:
Finomabb pirítva, és én is külön szoktam.
6/8 anonim válasza:
Szintén pirítva, és a majdnem kész pörkölthöz adom hozzá. Ha a tarhonya is majdnem készre van főzve nem szívja fel a pörkölt összes szaftját, de még tud egy kicsit duzzadni benne, hogy pont jó legyen.Így nem lesz "menzaszáraz " a tarhonyáshús.
7/8 anonim válasza:
Én nem szoktam pirítani, mondjuk én még csak most tanulom a főzést is.
8/8 dittis válasza:
Én egybe csinálom,mi igy szeretjük!mikor kész van a husis akkor egy kevés hideg vizet még beleöntök majd bele tarhonya nagy lángon kevergetni,1-2 perc majd lekapcs gáz és lefed,igy a gőztől megpuhul és be is sűrűsödik!szerintem igy egyszerűbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!