Tarhonyás húst készítenék. Egy adag tarhonyához hány adag víz kell? Mint a rizsnél, duplája?
Tarhonyáa hús az amikor a pörköltbe főzöd bele a tarhonyát.Ilyenkor is ki kell mérni a folyadékot.
Mind két esetben le kell piritani a tarhonyát.
Ha pedig arra gondoltál ,hogy a pörkölt mellé köretnek külön a tarhonyát akkor is úgyan úgyan úgy kell csinálni ,csak akkor vízzel .
A tarhonyához 2,5 szeres folyadék kell.
Csatlakozom a kétszeres mennyiséghez,amit a szép aranybarnára pirított tarhonyára öntök. felöntöm a forró vízzel, sózom, egyet keverek rajta és addig hagyom, míg ezt a vizet fel nem szívta.
Utána villával átkeverem, és hátrateszem a gázon. Akárcsak a rizst, ezt is beborítom dupla konyharuhával, és hagyom magától véglegesre puhulni.
Ha konkrétan tarhonyáshúst akarok, akkor összekeverem a kész, kissé szaftosabb pörkölttel, mert még ebből is képes felvenni nedvességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!